Specialist Logistica

CONSTANTA, CONSTANTA, Romania
Specialist in Logistica, cu o vasta experienta in domenii precum: transport, achizitii, logistica dar si it-software ma adresez dumneavoastra domnule Viitor Angajator! prin acest blog deoarece sunt in cautarea unui nou loc de munca. Obiectivul meu este obtinerea unui job in cadrul unuia din urmatoarele departamente: Logistica, Achizitii,Transport, dar nu exclud nici celelalte departamente, atata timp cat exista un post liber iar profilul meu s-ar potrivii. Consider ca experienta de 6 ani in Logistica dintre care 2 ani si jumatate intr-o firma de transport international de persoane şi marfa, imi acorda sansa unui mare avantaj in obtinerea unui post in firma dumneavoastra. Sunt o persoana optimista, perseverenta, orientata catre rezultat, cu reale abilitati in efectuarea calculelor si asimilarea informatiilor tehnice; ma adaptez usor in medii diverse, sunt sociabila si comunicativa cu cei din jur, iar tot ce este nou reprezinta pentru mine o provocare, un marketing al propriilor abilitati. M-as simti onorata sa pot contribui la succesul firmei dumneavoastra.

NU MI-E FRICA DE..... BAU-BAU!

Ei bine nu, nu vreau sa va cant un cantec pentru ca nu am ureche muzicala si nici voce.
Atunci cine e Bau-Bau? Cum cine? In viziunea unor angajati e chiar el : SEFUL!
Da, despre asta vreau sa discutam, despre sefi si pentru ca eu momentan nu mai am un sef, ci imi caut unul,  vreau sa discutam despre sefii altor persoane. Binenteles ca nu stiu cine sunt acesti sefi,  nu ii cunosc personal, dar am auzit atat de multe despre ei,  incat am impresia vaga ca am facut cunostinta cu toti sefii din lume.

 Cum v-am spus, eu sunt in cautarea unui nou loc de munca. Si pentru a rezolva aceasta problema, care ma framanta de o lunga perioada de timp, am aplicat cam toate metodele: am aplicat pe site-uri specializate in gasirea unui loc de munca, am dat sfoara in tara printre persoanele care activeaza in anumite companii, am trimis e-mailuri si faxuri ,.......etc.Unele companii m-au chemat la interviu, altele nu.
Asa am ajuns sa vorbesc cu angajatii unor companii(oficial sau neoficial)  si sa aflu "Profilul unui Sef", compania nu conteaza.
Ei bine, vreau sa va spun si voua ce am aflat, si asta fara sa intreb ca nu ma interesa pe mine cum e seful, pe mine ma interesa  jobul.
Dar primele  lucruri pe care le-am aflat au fost urmatoarele: ca lucrurile nu merg bine in companie, ca nu merge Business-ul, ca seful tipa, urla si are aere, ca nu face altceva decat sa te penalizeze la salariu, ca nu se pricepe la afaceri si management si de-asta nu merge treaba, ca se foloseste de orice ocazie sa te jigneasca, ca nu apreciaza munca si eforturile sarmanului angajat, ca daca nu te ascunzi cand trece el e vai si amar de viata ta ..... , etc. Si cu asemenea descriere, eu nu mi-l imaginez pe sarmanul sef decat ca un balaur cu sapte capete, un vrajitor rau si stirb,  mai exact celebrul BAU-BAU!
Si stau si ma intreb, chiar toate companiile au angajat  acelasi tip de sef,  l-au tras oare la Xerox sau  la indigo? Nu, serios, unde i-or fi gasit pe toti la fel?
Exista o scoala de sefi in care iti dezvolta astfel de abilitati?
Zau! Chiar toti sefii sunt la fel?  Ca eu nu mai inteleg!
 Care sa fie problema? Chiar este vina sefilor sau a angajatilor? Sau este o moda sa te "vaiti".

Eu am ajuns la concluzia ca pentru unele persoane "vaitatul" a ajuns o forma de comunicare. Daca nu ai cu ce sa te lauzi si nici nu ai subiecte prea multe de discutie cu alte persoane, pentru ca nu faci nimic sa evoluezi, sa iti dezvolti propria personalitate, singura varianta de a iesi in fata este "sa te vaiti". Dar ceea ce ma surprinde este ca nimeni nu se vaita de propria lui persoana, ci de alte persoane,  cum ar fi: seful, colegul, functionara de la banca sau posta, vanzatoare de la market, s.a.m.d. .
Vaita-te, domnule, de atitudinea si persoana ta, nu de a altuia!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu