Specialist Logistica

CONSTANTA, CONSTANTA, Romania
Specialist in Logistica, cu o vasta experienta in domenii precum: transport, achizitii, logistica dar si it-software ma adresez dumneavoastra domnule Viitor Angajator! prin acest blog deoarece sunt in cautarea unui nou loc de munca. Obiectivul meu este obtinerea unui job in cadrul unuia din urmatoarele departamente: Logistica, Achizitii,Transport, dar nu exclud nici celelalte departamente, atata timp cat exista un post liber iar profilul meu s-ar potrivii. Consider ca experienta de 6 ani in Logistica dintre care 2 ani si jumatate intr-o firma de transport international de persoane şi marfa, imi acorda sansa unui mare avantaj in obtinerea unui post in firma dumneavoastra. Sunt o persoana optimista, perseverenta, orientata catre rezultat, cu reale abilitati in efectuarea calculelor si asimilarea informatiilor tehnice; ma adaptez usor in medii diverse, sunt sociabila si comunicativa cu cei din jur, iar tot ce este nou reprezinta pentru mine o provocare, un marketing al propriilor abilitati. M-as simti onorata sa pot contribui la succesul firmei dumneavoastra.

CUM AS VREA SA FIE VIITORUL SEF?

In toate anunturile de angajare, pe langa responsabilitatile postului, companiile posteaza si profilul angajatului ideal, mai exact specifica calitatile pe care le cauta la persoana care va obtine postul scos la concurs.
Asa ca  prin acest blog pot  afirma  ca "EU IMI CAUT SEFUL". Da, am decis ca este vacant postul de viitor sef al meu si il scot la concurs.Drept urmare am sa  postez profilul candidatului ideal.

  Mi-as dori ca viitorul meu sef sa fie:
- in primul rand destept ca sa am ce invata de la dansul,
- optimist, sa creada in deviza " Imposibilul este posibil" ;
- o persoana directa, care spune lucrurile in  fata, pentru ca eu ma prind mai greu cand mi se bat    apropo-uri.
- sa aiba simtul umorului; 

- sa tipe atunci cand e nervos, sunt o persoana suficient de rabdatoare;
- sa critice atunci cand nu ii place ceva, din critici se invata cel mai bine;
- sa isi motiveze echipa, sa puna presiune atunci cand trebuiesc respectate anumite termene; 

- sa aiba atitudine, mai ales in fata angajatilor si mai ales atunci cand se face o greseala ; 

- caut un sef pentru care un angajat care indrazneste sa isi exprime parerea nu este un angajat indisciplinat.

Stiu ca multi din cei care citesc acest post, vor spune ca am enuntat mai multe defecte decat calitati, dar dupa parerea mea acesta este profilul unui Sef Adevarat.
Un sef poarta  pe umeri responsabilitatea pentru succesul firmei, iar pentru asta are nevoie de o personalitate puternica si decisa . Altfel nu are cum sa reuseasca .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu