Specialist Logistica

CONSTANTA, CONSTANTA, Romania
Specialist in Logistica, cu o vasta experienta in domenii precum: transport, achizitii, logistica dar si it-software ma adresez dumneavoastra domnule Viitor Angajator! prin acest blog deoarece sunt in cautarea unui nou loc de munca. Obiectivul meu este obtinerea unui job in cadrul unuia din urmatoarele departamente: Logistica, Achizitii,Transport, dar nu exclud nici celelalte departamente, atata timp cat exista un post liber iar profilul meu s-ar potrivii. Consider ca experienta de 6 ani in Logistica dintre care 2 ani si jumatate intr-o firma de transport international de persoane şi marfa, imi acorda sansa unui mare avantaj in obtinerea unui post in firma dumneavoastra. Sunt o persoana optimista, perseverenta, orientata catre rezultat, cu reale abilitati in efectuarea calculelor si asimilarea informatiilor tehnice; ma adaptez usor in medii diverse, sunt sociabila si comunicativa cu cei din jur, iar tot ce este nou reprezinta pentru mine o provocare, un marketing al propriilor abilitati. M-as simti onorata sa pot contribui la succesul firmei dumneavoastra.

STIU! POT! VREAU!

 Acestea sunt cele 3 cuvinte care ma caracterizeaza.
Mi s-a intamplat adesea ca in cadrul unui interviu de angajare sa fiu intrebata cum m-as caracteriza folosind doar 3 cuvinte. Raspunsul pe care l-am dat a fost urmatorul "Stiu! Pot! Vreau! exact in ordinea in care le-am enumerat".
De ce m-am folosit de aceste trei verbe pentru a ma caracteriza?
Pentru ca verbul este partea de vorbire care exprima o actiune. Iar actiunea trebuie sa faca parte din viata mea.


 De ce imi caracterizeaza verbele cel mai bine personalitatea?
Pentru ca eu sunt o persoana care uraste monotonia, imi plac provocarile in special cele intelectuale.
 Imi place sa comunic, sa cunosc oameni si caractere, imi plac dezbaterile intre mentalitati, iar discutiile cu privire la propriile-mi idei, valori sau actiuni sunt pentru mine un adevarat deliciu. Stiu ca sunt multi cei care ma aproba, dar doamne cat de multi sunt cei care ma dezaproba si nu va pot spune cat de mult imi place situatia aceasta.
Va pot spune insa ca ador momentele in care reusesc sa-i reduc la tacere chiar si pentru o secunda, pentru ca tacerea lor pentru mine este o confirmare ca am dreptate chiar daca ei  nu au curajul sa o afirme.
De ce verbul:"Stiu"?
Pentru ca sunt o persoana care a trecut prin viata acumuland experienta. Am lucrat in diferite medii intelectuale, in domenii care nu aveau nici o legatura, am colaborat cu persoane care aveau studii, dar si cu persoane fara studii, am venit in contact cu autoritati, dar si oameni importanti pe care ai ocazia sa-i cunosti o data in viata.
Iar din toate am invatat putin cate putin slefuindu-mi personalitatea, caracterul, intelectul si am invatat ce este profesionalismul.
De ce verbul:"Pot"? 
Pentru ca sunt o persoana inteligenta, care ma adaptez usor mediului de lucru si oamenilor din preajma mea. Am o capacitate de intelegere foarte mare in special pentru detaliile tehnice, usurinta in calcul si lucrul cu cifre, sunt perfectionista si foarte exigenta la detalii. Imi place sa lucrez in echipa, dar dau rezultate foarte bune si in activitatile individuale. Am stiut sa "fur" acele notiuni care mi-au fost utile in propria-mi dezvoltare, pentru ca  asa m-a invatat bunica :"Meseria se fura, sa nu astepti sa te invete altii".
Sunt pasionata de Coaching de Business si Dezvoltare Personala, iar  Cursurile de Psihopedagogie mi-au dezvoltat abilitati extraordinare in a ma face inteleasa si in explicarea notiunilor tehnice sau practice celorlalte persoane cu care intru in contact.
De ce verbul:" Vreau"?
Nu am acceptat nici o data ideea de a sta pe loc. Imi doresc sa avansez in mediul profesional si personal, sa ma dezvolt,  sa fiu utila companiei pentru care profesez dar si persoanelor din jurul meu. Imi doresc ca experienta mea profesionala dar si cea personala sa fie utila celor care mai au de invatat.
Sunt constienta ca mai am multe de invatat de aceea vreau sa atrag in jurul meu oameni de la care pot sa acumulez notiuni noi si utile in traseul meu profesional.
Este adevarat ca unele persoane au fost usor surprinse de atitudinea mea indrazneata si cred ca le-am surprins mai mult cu afirmatia :"exact in ordinea in care le-am enumerat" decat cu verbele cu care mi-am creionat o caracterizare.
Insa eu personal sunt de parere ca atitudinea, indrazneala si ordinea lucrurilor, toate condimentate cu o doza mare de optimism, sunt esenta succesului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu