Specialist Logistica

CONSTANTA, CONSTANTA, Romania
Specialist in Logistica, cu o vasta experienta in domenii precum: transport, achizitii, logistica dar si it-software ma adresez dumneavoastra domnule Viitor Angajator! prin acest blog deoarece sunt in cautarea unui nou loc de munca. Obiectivul meu este obtinerea unui job in cadrul unuia din urmatoarele departamente: Logistica, Achizitii,Transport, dar nu exclud nici celelalte departamente, atata timp cat exista un post liber iar profilul meu s-ar potrivii. Consider ca experienta de 6 ani in Logistica dintre care 2 ani si jumatate intr-o firma de transport international de persoane şi marfa, imi acorda sansa unui mare avantaj in obtinerea unui post in firma dumneavoastra. Sunt o persoana optimista, perseverenta, orientata catre rezultat, cu reale abilitati in efectuarea calculelor si asimilarea informatiilor tehnice; ma adaptez usor in medii diverse, sunt sociabila si comunicativa cu cei din jur, iar tot ce este nou reprezinta pentru mine o provocare, un marketing al propriilor abilitati. M-as simti onorata sa pot contribui la succesul firmei dumneavoastra.

Ce ofer pentru un job!

Ei bine, asa cum am promis in articolul anterior "Lectia de"Brand Personal" a la Rares! revin cu o noua postare: 
"Ce ofer pentru un job?".
Nu, nu va ganditi ca as fi dispusa sa ofer recompese materiale
sau cine stie ce alte tipuri de recompense pentru a obtine un job.
Atunci ce ofer? Cum ce?
Ofer o serie de calitati slefuite pe parcursul a unor lungi ani de experienta profesionala desfasurata in diverse domenii precum Logistica, Transport, Administrativ si Aprovizionare, Educatie, dar si tangente cu departamente Tehnice si Financiar-Contabil.


Sunt o persoana ambitioasa, optimista, responsabila si disciplinata, urmaresc sa imi ating obiectivele pe termen lung si scurt;  imi plac mediile competitive, am  un caracter perfectionist in continua autoeducare.
Am avut oportunitatea de a conduce  echipe de angajati, de la frageda varsta de 19 ani, fapt care mi-a permis o buna dezvoltare a  capacitatilor manageriale, de lucru in echipa dar si individual, o minte structurata catre analiza si sinteza, care actioneaza in mod logic si concret pentru obtirea de rezultate excelente in conditii de presiune si stres.
Pasiunea pentru matematica, informatica, logica si materii cu profil real (fizica, chimie, economie) mi-au dezvoltat reale abilitati de intelegere a notiunilor tehnice, usurinta in utilizare a diverse soft-uri, dar si a aparaturii de ultima generatie(telefoane, calculatoare, gps, tahograf, etc), usurinta in calcule si in efectuarea unor  rapoarte de  analiza si evaluare a situatiilor financiare si materiale, atentie la detalii, spontaneitate in situatii de criza.
Studiul de 4 ani al Modulului Psihopedagogic dar si pasiunea actuala pentru Coaching si Dezvoltare Personala m-au ajutat sa acumulez notiuni despre motivarea personala dar si a echipei, dezvoltarea abilitatilor de comunicare verbala si nonverbala, educarea metodelor de training pentru persoane adulte si pentru copii.

Experienta 3 ani in Transport mi-a permis acumularea de notiuni in coordonarea activitatii financiare si logistice a unui parc auto.Am controlat si raportat activitatea departamentelor:
-tehnic (consum de carburanti, lubrifianti, materii prime, accesorii si piese auto);
-logistic(obtinerea actelor necesare pentru efectuarea activitatii de transport, achizitii de piese auto si materii prime, inventarierea stocurilor de carburanti, lubrifianti, piese auto si mijloace fixe din dotare);
-financiar al parcului auto (costurile materiilor prime achizitionate, costurile de transport pe traseu, deconturile soferilor, costurile logistice de functionare, analiza financiara si logistica a traseelor in vederea rentabilitatii).

In cei 7 ani de experienta in Logistica am acumulat notiuni in coordonarea societatii din punct de vedere logistic si financiar: am emis acte, am efectuat plati catre furnizori, am supravegheat aprovizionarea si depozitarea de marfa, am participat la inventarierea stocurilor, am coordonat o echipele de  angajati.
Dar sa o lasam mai usor cu lauda si sa va povestesc fapte concrete asa ca urmatoarea postare pe blog va fii:
"Primul meu job=Examenul maturitatii!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu