Specialist Logistica

CONSTANTA, CONSTANTA, Romania
Specialist in Logistica, cu o vasta experienta in domenii precum: transport, achizitii, logistica dar si it-software ma adresez dumneavoastra domnule Viitor Angajator! prin acest blog deoarece sunt in cautarea unui nou loc de munca. Obiectivul meu este obtinerea unui job in cadrul unuia din urmatoarele departamente: Logistica, Achizitii,Transport, dar nu exclud nici celelalte departamente, atata timp cat exista un post liber iar profilul meu s-ar potrivii. Consider ca experienta de 6 ani in Logistica dintre care 2 ani si jumatate intr-o firma de transport international de persoane şi marfa, imi acorda sansa unui mare avantaj in obtinerea unui post in firma dumneavoastra. Sunt o persoana optimista, perseverenta, orientata catre rezultat, cu reale abilitati in efectuarea calculelor si asimilarea informatiilor tehnice; ma adaptez usor in medii diverse, sunt sociabila si comunicativa cu cei din jur, iar tot ce este nou reprezinta pentru mine o provocare, un marketing al propriilor abilitati. M-as simti onorata sa pot contribui la succesul firmei dumneavoastra.

Eleganta Carte de Vizita !


Se pare ca a aparut prima data in China, in secolul XV. Franta a fost prima tara Europeana care a adoptat regula cartonasului sofisticat , mai precis in timpul domniei regelui Ludovic al XIV-lea, supranumit “Regele Soare”. Cartea de vizita era considerata un semn al aristocratiei, o forma rafinata de prezentare, care era trimisa prin intermediul servitorilor, atunci cand se mergea in vizita.
Era un document emis de casa nobiliară sau cea regală care asigura accesul în palat unor persoane cu merite deosebite (oameni de ştiinţă, mari pictori sau muzicieni, scriitori, ofiţeri de rang superior şi mai rar politicieni), reprezenta un  semn al recunoaşterii şi al deschiderii suveranului pentru marile valori ale vremii, mai ales în epoca luminilor.  
In zilele nostre, cartea de vizita, a devenit un accesoriu aproape obligatoriu in relatiile noastre de business si nu numai, ne reprezinta si ne defineste. Face parte din arsenalul primei impresii, alaturi de tinuta, mimica, gestica, ton si timbru al vocii, atitudine si comportament. 
Ne ajuta sa ne vindem imaginea, sa ne promovam brand-ul personal sau serviciile pe care vrem sa le oferim, cu alte cuvinte, cartea de vizita s-a transformat intr-un instrument al comunicarii.
Pentru a fii remarcat, look-ul cartii de vizita trebuie sa fie unul decent,cu o grafica simpla, dar eleganta, sa sara in ochi unui viitor client, dar  trebuie sa te reprezinte intai pe tine ca profesionist si abia apoi compania pentru care lucrezi.
In present,  sunt si persoane care s-au folosit de cartile de vizita pentru a–si exprima latura creativa si au incercat sa se faca remarcati printr-un look neconventional al cartii de vizita.
Iata cateva carti de vizita extreme de creative si de efect:  







Pentru ca sunt un profesionist care se respecta, mi-am facut si eu carte de vizita. Si pentru ca nu eram prea hotarata mi-am facut mai multe, inclusiv si 2 carti de vizita mai creative.


















 Cea oficiala este cea de mai jos:






3 comentarii:

  1. Alina, aceste carti de vizita arata toate facute de un amator, iti dau cateva exemple:
    - textul e prea aproape de margine
    - prea multe fonturi si dimensiuni diferite de fonturi
    - imbinare nefericita de culori (verde cu rosu)
    - textul e in general prea mare

    ar fi bine pentru tine sa apelezi la un designer pentru realizarea cartii de vizita, altfel exista riscul sa se cam citeasca disperarea de pe asemenea carti de vizita...

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte adevarat ca sunt facute de un amator! Nu sunt o profesionista in domeniu. Doar m-am jucat cu un program de editat carti de vizita. In final am apelat la un specialist care a schimbat aspectul cartii de vizita si mi-am realizat un set de carti de vizita. Am sa scanez pe viitor una sa o postez in articol. Pana acum nu m-am gandit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina iti recomand sa incerci carti de vizita sidefate, cu un luciu foarte fain, pe kopia.ro. Eu una sunt foarte multumita, iar fiecare client imi spune sa ii recomand unde le realizez.

    RăspundețiȘtergere