Specialist Logistica

CONSTANTA, CONSTANTA, Romania
Specialist in Logistica, cu o vasta experienta in domenii precum: transport, achizitii, logistica dar si it-software ma adresez dumneavoastra domnule Viitor Angajator! prin acest blog deoarece sunt in cautarea unui nou loc de munca. Obiectivul meu este obtinerea unui job in cadrul unuia din urmatoarele departamente: Logistica, Achizitii,Transport, dar nu exclud nici celelalte departamente, atata timp cat exista un post liber iar profilul meu s-ar potrivii. Consider ca experienta de 6 ani in Logistica dintre care 2 ani si jumatate intr-o firma de transport international de persoane şi marfa, imi acorda sansa unui mare avantaj in obtinerea unui post in firma dumneavoastra. Sunt o persoana optimista, perseverenta, orientata catre rezultat, cu reale abilitati in efectuarea calculelor si asimilarea informatiilor tehnice; ma adaptez usor in medii diverse, sunt sociabila si comunicativa cu cei din jur, iar tot ce este nou reprezinta pentru mine o provocare, un marketing al propriilor abilitati. M-as simti onorata sa pot contribui la succesul firmei dumneavoastra.

Al doilea job din cariera = Experienta aplicata in afaceri

Asa cum v-am spus deja, am parasit primul loc de munca la sfarsitul anului 2000 (conform CV-ului personal), pentru a profita de ce-a de-a doua experienta oferita de viata.
Principalul motiv pentru care am facut acest lucru a fost un loc de munca mai aproape de casa si ceva banuti in plus (credeam eu pe atunci in naivitatea varstei de 23 de ani). Ceea ce imi oferea in plus cel de-al doilea loc de munca era oportunitatea de a-mi pune in practica intreaga experienta dobandita pana atunci, dar si prilejul perfectionarii profesionale.

Primul meu job=Examenul maturitatii!

Primul contact cu piata fortei de munca l-am avut la varsta de 19 ani, imediat dupa finalizarea studiilor de liceu si in urma ratarii primului examen de admitere la facultate.
Dezamagita de ratarea examenului, am considerat ca a sosit momentul sa  imi iau viata in piept si fara stirea parintilor m-am prezentat la un interviu pentru un job (pe care l-am si obtinut).

Ce ofer pentru un job!

Ei bine, asa cum am promis in articolul anterior "Lectia de"Brand Personal" a la Rares! revin cu o noua postare: 
"Ce ofer pentru un job?".
Nu, nu va ganditi ca as fi dispusa sa ofer recompese materiale
sau cine stie ce alte tipuri de recompense pentru a obtine un job.
Atunci ce ofer? Cum ce?
Ofer o serie de calitati slefuite pe parcursul a unor lungi ani de experienta profesionala desfasurata in diverse domenii precum Logistica, Transport, Administrativ si Aprovizionare, Educatie, dar si tangente cu departamente Tehnice si Financiar-Contabil.

Lectia de "Brand Personal" a la Rares!

Asa cum v-am spus, sunt in cautarea unui nou job de o bucata buna de timp. Iar acest proces este unul destul de dificil din punct de vedere psihologic si emotional. Pe durata intregului proces primesti multe raspunsuri negative, iti faci sperante atunci cand primesti o invitatie la un interviu si iti narui sperantele atunci cand telefonul parca refuza sa mai sune. Intrii in contact cu firme(organizatii) care au regulamente total diferite, vii in contact cu diversi oameni de la angajati la manageri, de la oameni motivati si carora le pasa la oameni care nu stiu altceva decat sa se vaite.
Iar in tot acest demers cel mai greu este sa iti mentii motivatia, starea de pozitivitate, sa zambesti mereu si atunci cand te bucuri, dar mai ales atunci cand primesti un raspuns negativ (sau mai rau cand in loc de un raspuns negativ scurt primesti minciuni si scuze impertinente). Cele mai grele zile sunt cele in care te trezesti dimineata cu un singur gand: "Azi ce mai fac sa reusesc sa-mi gasesc un job?".